Min vecka

Hello,

 

Då var måndagen över och jag fick gjort en jäkla massa på kontoret, så skönt att ha en lista att bocka av saker. Det är det första jag gör när jag kommer in till kontoret, jag ta penna och papper och gör en ” Att göra lista” så jag inte glömmer något, jag bockar av efter hand som jag gör klart sakerna och lägger till under dagen. Det jag inte hinner göra skrivs upp dagen efter på en ny lista. Verkligen mitt bästa tips! Jag hann med att fixa mina naglar idag med, så jäkla skön känsla, jag hade dessutom lyckats bryta en haha. La ut en riktigt fin lägenhet i samma förening där vi nyss sålde, den otroligt häftiga föreningen som har egen tkterrass med kök, egen båt och bil i föreningen med sjukt låga avgifter – SÅ bra.

 

Här kan ni se fler bilder

 

Kolla vilken takterrass

Egen stor balkong i söderläge

 

Tisdag

Massor av jobb på kontoret, ett foto på morgonen av två nya bostäder som ska ut på fredag, nej jag tar inte det lugnt för att jag är gravid, jag lyssnar på min kropp och den mår kanon 🙂 Sen har jag tre möten på kontoret så eftermiddagen är fullsmockad. Ska boka in en spraytan till eftermiddagen så jag har fin färg till resten av veckan!

 

 

Onsdag

Ett galet mysigt event med alla mina nya kollegor på Metro Mode, vi ska på spa och njuta och lära känna varandra! Ska bli så kul att få träffa alla! På dagen blir det med Metro och kvällen ska jag bara hem och mysa.

 

Torsdag

Dags för event med boka direkt som har sin gala, alltid lika jobbigt med kläder…. speciellt nu som gravid jag har nada att ha på mig och har redan nu lite panik 🙁 Fasen med.

 

Fredag

Essie har bjudit in till midsommarlunch på Rosendalsträdgård på Djurfården, mysigt värre! På kvällen ser jag fram emot hämtmat med min älskling och att spela kort eller något annat kul 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!