Ny soffa

Hej solstrålar,

 

Man börjar vänja sig vid att vakna till strålande sol, sån jäkla energiboost. Igår kom vår soffa som vi beställt för över 10 veckor sedan haha, hade glömt hur den såg ut! Den är lika stor som den vi lånat av Posh Living ( Petito heter den ni sett på alla bilder ) En riktigt prisvärd soffa och extremt skön. Ångrar nästan att vi beställt en ny haha, just nu står sofforna mitt emot varandra för lånesoffan inte blivit hämtad ännu. Ska se om jag kan få liv i F så vi kan byta plats på de så jag får se hur den nya ser ut!

 

I skrivandets stund får jag sug på en latte, det har inte hänt på flera dagar, att dricka kaffe när jag är sjuk finns inte – hurra! Nu ska jag genast fixa en latte.

 

Nu ska jag se om detta preggot orkar lyfta soffan – hatar att inte kunna göra lika mycket som innan!!!!

 

Älskade färgen som stod i butik på Stalands men den var lite för ”söt” till resten av möblerna vi har! Den är så otroligt gosig och djup. Jag gillar att man får alla härliga kuddar till!

Riktigt gosig sammet och priset på 15.000 kr tycker jag är riktigt överkomligt för en så stor soffa i sammet

Soffan heter Carrie

Istället blev det denna färg som står här hemma nu och den är LJUVLIG

Här ser ni den gamla soffan

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Bisse,

  Tänkte höra med dig vad du tycker om soffan?

  Kram

  Sara 2018-10-05 16:42:03
  Svara
 • Vad heter färgen på tyget till nya soffan?

  Agnes 2018-05-15 10:12:12
  Svara
 • Vilken färg valde du på soffan? Hydra?

  Emma 2018-05-15 10:03:31
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!