En dag i solen

Hej finaste ni,

 

ÄNTLIGEN, jag känner livet börjar komma, sakta men säkert. Jag hostar en jäkla massa fortfarande så David fick ta våra två möten idag ( Tack bästa kollegan ) medans jag tillät mig att ta det lugnt, tur var ju det för nu börjar jag känna mig bättre och kommer kunna köra på ordentligt igen på måndag. Nästa vecka är nämligen fullsmockad med extremt roliga saker på jobb samt en massa roliga event hela vecka. TAGGA!

 

Jag hade tid för att fixa mina fransar idag, så himla skönt att ha det gjort – jag somnade flera gånger under tiden och vaknade av att jag snarkade haha. Hon kunde sätta så otroligt mycket fransar , en av de mest positiva sakerna med att vara gravid ditt hår blir så fint, även fransarna håller längre!

Jag var inom kontoret och förberedde mötena som D tog och lämnade över till honom sen satt jag mig i bilen hem till mitt hjärta och njöt av solen på Restaurang J, innan det var dags att möta upp två vänner på MR French för lite lunch. Sen tog vi bilarna till Djurgården och ett galet mysigt café i solen.

Somnade direkt när vi kom hem helt slut efter några timmar utanför sängen haha.

 

Vår nya soffa har kommit!!!! Ska ta massa bilder på den i morgon och visa hur fin den är

 

PUSS

 

Jag får inte nog av båtarna som går utanför oss, så jäkla fina.

Många som hade halvdag idag verkade det som, sååå skönt med trafiken.

Fina killarna

Kärleken till denna man, jag blir pirrig så fort jag ser honom, hur är det möjligt?

Vi tog en tur ut till Djurgården och hittade en riktigt mysigt café vid vattnet med utsikt mot Kvarnholmen

Mumsig äpplepaj till mig

Ser ut som jag ska ramla haha, lite lätt framtung just nu 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint gravidglow du har.
  Jag undrar var du gör dina fransar någonstans?

  Blenda 2018-05-20 06:08:19
  Svara
 • Fina bilder! Vad är det för mysigt café? ?

  Sarah 2018-05-13 16:02:47
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!