Så besviken och uttråkad

Hej fina,

 

Okej….. jag är så jäkla uttråkad att jag börjar bli lite smått deprimerad. Jag klarar inte av att vara sjuk. Strålande sol och jag hade en massa planer på allt jag ville göra. Istället ligger jag har med en hosta som gör att mina revben håller på att gå sönder och jag tror att jag ska föda varje gång jag får en hostattack hahaha. När fy alltså jag sitter och tittar på allas storys och är så avundsjuk.

 

Det enda som fått mig glad idag var när det ringde på dörren och sötaste tjejen från Bloom away knackade på.

Hon hade ett stort paket med pioner till mig, ååååh så jäkla fina. Hur smart är inte deras affärsidé? Att få blommor till dörren innan helgen, till ett mycket bättre pris än i butik dessutom!

 

Blommorna var inslagna i tidningspapper, så fint!

Vad är det med färska blommor som får en att må så bra?

Vasen från Jonathan Adler – klick

Det är verkligen en ny favorit här hemma – tröttnar inte!

Gulliga skötselråd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!