Går åt rätt håll

God morgon ,

 

Hurra, börjar gå åt rätt håll med min förkylning, bara vaknat en gång i natt och lyckades somna om! Idag är de flesta lediga och solen är redan uppe. Detta innebär att alla Stockholmare kommer vara utomhus haha. Vi funderar på att ta båten härifrån ut i skärgården och bara njuta av vädret och god mat. Jag är fortfarande ny i Stockholm och vill utforska en massa. Sandhamn har jag aldrig varit på och ligger en bit utanför med båt, hur idylliskt ser det inte ut att vara?

Andra alternativet är att åka till betydligt närmre Fjäderholmarna, det är bara 20 minuter från oss med båten! Mindre ö men så himla mysig med flera restauranger och caféer. När man är uppvuxen i Skåne med endast hav så tycker jag alla dessa öar är så jäkla fina, så häftigt att det ligger ett par minuter utanför Stockholm bara!

 

Dricker en massa varm honungsvatten för att göra min hosta bättre, alltid värst på morgonen – håller tummarna att jag känner mig mer och mer kry för att njuta med min älskling.

 

 

Igår lyckades jag ta mig in snabbt till mitt samarbete med Google och Digitalakademin för att tipsa er om deras utbildningar inom bland annat social media som du kan gå – helt gratis i deras nya pop up som ligger i centrala Stockholm. Kände mig sådär snygg till att göra en instastory men men haha

 

Efter det var det raka vägen hem igen, jag och F beställde pizza och pasta från nyöppnad restaurang precis nedanför oss, det var så jäkla gott. alltså, så glada över att bo ute på Kvarnholmen och allt som byggt upp här ute. Ge det tre år så kommer detta vara riktigt välinvesterade pengar. En hel ö som kommer sprudla av caféer, restauranger och promenadstråk.

 

Japp, vi åt direkt ur kartongen haha

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh jag bor också här ute, i Saltsjöqvarn! Älskar området! Vad heter stället där ni handlade pizza? 🙂

    Mimmi 2018-05-11 16:46:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!