Sugen

Hej fina,

 

Okej, nu börjar det bli tufft att hitta snygga kläder, jag sitter på nätet och suktar efter snygga kläder som jag vill ha, jag saknar att kunna slänga på mig ett par slitna jeans och en snygg over sized t-shirt som jag stoppar in lite där framme i jeansen. Ååååååh det är så lång tid kvar och jag blir inte direkt mindre…

Jag tog mig in till barnmorskan där allt såg bra ut, skönt. Jag har dessutom ett samarbete med Google så jag smet inom och filmade där med innan min alvedon slutade verka, så nu ligger jag nerbäddad i sängen igen med min trogna vän Netflix 🙂 Ska göra lite te med honung för att få rätt på min hosta!

 

Perfekt färg och midjehöjd – klick

En snygg vit t-shirt i all sin enkelhet 179 kr – klick

Sen givetvis en over sized kavaj – klick

Kär i denna snygga kavaj med – klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!