Pink

Hej fina ni,

 

Fasen med, min plan om att vakna frisk hände inte – jag vaknade i natt igen av feberyra och hade Netflix att trösta mig med. Så jag ligger på samma ställe som igår och får helt enkelt ge upp mina storartade planer jag hade idag, jag har tid hos barnmorskan idag med så typiskt. Ska se hur jag mår om någon timme och kanske åka in snabbt.

 

Hoppas ni njuter ordentligt och är utomhus så mycket ni bara kan, jag vill bara ut och köpa pioner som det börjar bli säsong för nu, jag ÄLSKAR pioner. Jag har surfat runt och fått massa härlig inspo.

 

 

Favoritbild på @baremalin på instagram som har de snygga stolarna jag har från Söstrene Grene

Älskar en rosa outfit, finns såå många snygga set i butik just nu, jag får vänta ett par månader till haha.

 

Här hittar ni till byxorna och jackan i rosa 

Byxor 199 kr – klick

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!