Sjuk

Hej fina ni,

 

Okej… att äta alvedon och hoppas på att jag skulle vakna frisk, det hände inte… vaknade vid 02 av feber och har vaknat nästan varje timme av konstiga drömmar och en extrem förkylning – usch. Tacka gud för Netflix och hörlurar, har mellan den lilla sömn jag fick kollat på filmer och tyckt synd om mig själv och ätit alvedon.

 

Blir så otroligt uttråkad av att bara ligga inne och försöker ignorera allas härliga storys om hur fint väder det är ute haha. Hoppas jag blir frisk snart!!! Att vara gravid och sjuk är inte att rekommendera, allt blir lite värre liksom.

 

Hann njuta lite av vädret igår och hann med att gå på ett sjukt mysigt ställe på Söder!

Lasse i Parken kändes som om vi var på landet och inte mitt inne i Stockholm

 

Massa härliga platser i skuggan eller i solen

Blåbärspaj med vaniljsås – mums

Haha kolla så ynklig jag är – tur jag har massa gott här hemma att äta

Min vy just nu, ska leta lite rolig inspo till lägenheten istället för Netflix nu 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!