Monday

 

Hej solstrålar,

 

Wow, jag är inte ensam om att njuta av vädret i Stockholm och hela landet verkar det som. Otroliga 20 grader som värmer både kropp och själ, det enda som envisas nu är en förkylning som mina systrar snyggt smittade mig med haha, helt klart värt med tanken på helgen. Jag svävar fortfarande på moln efter gårdagen.

 

Idag har jag varit inne lite på kontoret men hade en lunch med min underbara Alda i solen på Orangeriet som slutade i flera timmar med magiskt snack om livet och våra djupa funderingar. Vissa människor kan du verkligen prata med om allt, Alda är en sådan själ. Så full av visdom så det är löjligt – love it.

 

Nu har jag precis kommit hem och tagit alvedon och väntar på att den ska ge effekt så jag och F kan gå en promenad längst med vattnet i solen , pussas och prata.

 

Här kommer en bildbomb från helgen

 

Min kavaj hittar ni på Zara för er som undrat – LOVE

 

Med min fina syster som bor utomlands annars och min bästis Camilla som jag hade babyshowern med

Finaste tjejerna Lisa och Jessica

FINA och goa Mathilda

Dessa pinglor, vilka jäkla minnen vi skapat. Fingimån, Mattimån och Pettimån

Jag och fina svärmor

Annas bedårande dotter – SÅ SÖT

Min guddotter med sötaste klänningen jag köpte till henne

 

Min vackra Figen – så jäkla driven, är ni i Malmö MÅSTE ni till hennes restaurang – klick

Min godisdrottning Anna

Fina Sophie och min syster, älskar sådana bilder, tagna in the moment

Sötaste tjejerna

Underbara Alda och Figen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vart är de superfina godisskålarna ifrån? Kram till dig!

    Emma 2018-05-11 18:36:53
    Svara
  • Vem gör du dina läppar hos? Är de någon du kan rekommendera? 🙂

    Sara 2018-05-08 09:36:16
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!