Vår babyshower

 

Hej fina ni,

 

Ligger i sängen med min kille, ett stort glas pepsi och kollar på Netflix. Jag är helt överöst med kärlek och presenter av mina underbara vänner och familj – det blev så otroligt lyckat idag och jag är mer än nöjd med Sara som kom tidigt i morse med underbar dekoration och blommor, jag hade ordnat cupcakes och ballonger och lämnade allt till Sara så hon kunde ordna med allt under tiden som jag och min syster åkte till Nacka Forum för att hitta någon outfit till mig och sista inköp. Så himla skön känsla att lämna över till ett proffs. Ni hittar hennes sida här – klick

 

På Nacka Forum hittade jag den här snygga kavajen som jag har på mig i vitt och svart – älskar poncho-känslan!

 

Alla kom vid 14 och vi hade en fotograf som var här och tog massa härliga bilder på allihop, även på all dekoration, jag knäppte av lite bilder med! Men så kul att ha fina och proffsiga bilder som man kan framkalla.

 

Vi åt massa godsaker sen dukade vi fram libanesisk mat som så jäkla smidigt levererades av Foodora, livet blir så mycket enklare med hemleveranser haha. Sjukt god libanesisk mat, bästa när man ska småäta tycker jag.

 

Massa kärlek

 

PUSS

 

Mamma jeans från H&M

Skor från Jimmy Choo

Linne från H&M – Mama

 

Hur otroligt fina skålar och fat ?

Så glad att vi kunde ha det hemma, så himla mysigt.

Verkligen fullpackad köksö haha, älskar det

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Så fint!!! Ska anordna en babyshower och undrar vart ”baby ön board” komm3r ifrån? Kram!

  Alyssa 2018-05-11 11:19:17
  Svara
 • Hejsan. Super fin kavaj! Är oxå gravid men inget passar men tror en sådan kavaj hade blivit jätte bra.
  Vart på Nacka Forum har du köpt den?
  Tack så mycket på förhand! O lycka till med din lilla bebis
  Linda ?

  Linda WInberg 2018-05-07 13:36:50
  Svara
 • Var är de fina glasburkarna ifrån? De som ni har godis i.

  Superfin babyshower ???

  Emma 2018-05-07 12:20:42
  Svara
 • Vart är kavajen ifrån??

  Camilla 2018-05-07 12:13:07
  Svara
 • Jag hade också min egen babyshower med första barnet. Jag ville fira min kommande son med alla mina nära och kära så då bjöd jag in alla jag kände! Det var så lyckat! Precis som att man vill bjuda in alla vänner och familj att fira sin födelsedag. För mig är det viktig att fira allt roligt som händer i livet, så om det är jag eller någon annan som ordnar med det spelar mindre roll! Så länge alla man älskar är samlade under samma tak och har trevligt tillsammans ? Såg ut som en jättehärlig babyshower!

  Jessica 2018-05-07 11:28:16
  Svara
 • Hur många kvadrat är eran lägenhet på? Hur ser hall och toalett ut? ? Fint iaf!!

  Malin 2018-05-07 11:23:46
  Svara
 • Åh vad fin kavaj! Var har du köpt den? Måste bara ha ??

  Julia 2018-05-06 19:44:35
  Svara
 • Kanske en dum fråga; är det inte ens vänner som ska överraska en med en babyshower och inte en själv som ska anordna? Eller jag kanske har missuppfattat allt. Har varit på 3 och då har vi alltid överraskat.
  Hur som helst så fina bilder! Härligt att se dig sprudlande av lycka.

  Josse 2018-05-06 19:18:39
  Svara
  • Svar på Josses kommentar.

   Men i USA där det kommer ifrån (gissar jag) är det standard att bjuda in själv och många gör det i samband med att skicka ut Baby announcement. Det här med att den blivande mamman ska vara helt ovetandes om när den ska hållas är nåt svenskt påhitt.

   Lina 2018-05-07 15:06:46
   Svara
   • Svar på Linas kommentar.

    Exakt 🙂 Jag tyckte det kändes naturligt att hålla i den själv och bjuda alla på gott att äta och dryck. Inte så glad för överraskningar haha

    jannikeebbing 2018-05-07 18:32:22
    Svara
  • Svar på Josses kommentar.

   Tänkte exakt samma sak…ordna babyshower till sig själv, mycket märkligt…

   Bershka 2018-05-07 10:23:06
   Svara
   • Svar på Bershkas kommentar.

    Ni får tycka det är märkligt men jag och min bästa vän är gravida med 3 veckor mellan och skulle hålla i varandras babyshowers , så vi höll en ihop istället som vi planerade tillsammans. Tycker mer det låter som avundsjuka och trångsynthet att man måste vara som alla andra i Sverige….

    jannikeebbing 2018-05-07 11:14:28
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!