Min helg

 

Hej fina ni,

 

Gud vilken härlig helg det varit och den är inte slut ännu! Mina fina vänner från Malmö kom upp i fredags så jag hängde med dem hela dagen och kvällen, så jäkla mysigt med kvalitetstid, sen på kvällen landade min syster och vi åkte hem till oss. Alla är uppe för jag har bjudit in till min babyshower som är IDAG – yay! Så himla kul att så många kommer hit för detta, Sara är strax här för att pimpa hela lägenheten som hon är bäst på. Så skönt att slippa fixa med det själva. Det känns som det blev stort i Sverige med babyshowers för bara något år sedan. Jag fullkomligt älskar showers och är nästan alltid den som drar i det och planerar och köper in. Temat här kommer såklart vara blått med lite inslag av vitt samt en massa goda sötsaker och dryck. Lite senare så blir det även libanesisk mat ( min favorit ) som vi bjuder på, perfekt plockmat.

 

Nu sitter jag i soffan med en kaffe och ska snart börja fixa mig, problem nr 1 idag är INGA SNYGGA KLÄDER haha. Får smita inom Sickla för att köpa något.

 

Beställde en massa ballognger – 77 för att vara exakt haha, lite kul för vår son är beräknad till den 7/7 🙂

Tjockis med en massa ballonger haha!

 

Mina blommor står sig fortfarande jättefint

Igår var en av de varmaste dagarna i Stockholm och jag njöt i solen nere vid Kungsholmen på en nyöppnad restaurang som heter Burgers and poké-bowls. SJUKT god mat, jag kan verkligen rekommendera det. Jag ätit knappt kött men var tvungen att smaka av min kille och jäklar vad god den var, mina chevré-bollar var galet goda.

 

Min snygging

Man sitter ut på vattnet ner mot Norr Mälarstrand

Jag var alldeles för varmt klädd kan jag säga haha

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla mysigt med babyshower! Men min son är 7 år och jag fick minsann en babyshower för han redan då! har nog vart stort ett bra tag! Ha en fantastisk dag massa kramar

    Anna 2018-05-06 15:03:50
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!