Min dag och en kväll med Google

 

Hej hallå ,

 

Sitter i morgonrock och väntar på att mina varma mackor ska bli klara , kvällsmat när den är som bäst haha. Jag och F har suttit och planerat framtiden, pratat ekonomi hur vi ska lägga upp allt , så jäkla vuxet. Kommer man någonsin att känna sig äldre än 25? Min mamma brukar säga att hon fortfarande känner sig som 30, jag tror jag kommer gör det med . Känns så sjukt ibland att vara vuxen… att vi snart ska bli föräldrar. Wow, jag har så mycket jag vill föra vidare till vår son och jag har sedan en tid tillbaka skrivit en dagbok, till honom. Hur jag är, vem jag är och vem Frans är. Hur vi som nykära blivande föräldrar tänker om varandra och om honom. Det är så avkopplande att få skriva och veta att han en dag kommer läsa mina tankar.

 

Min dag har varit så skön, jag har fått mycket gjort på kontoret och två affärer är i hamn efter budgivningar, så kul!

 

 

 

Klassisk outfit med kavaj från Club Monaco

Svart linne från H&M – Mama

Jeans fån H&M – Mama

Snyggaste jackan från Veronica Virta

 

Efter jobb hade jag tid på Bronza ( Som jag helt hade glömt haha ) för att fixa till min spraytan, UNDERBAR känsla att få bli brun, speciellt nu när jag är gravid och alla blodådror syns genom den ljusa hyn haha. Så en stark rekommendation om man känner sig lite blek och ful 😉 En helt perfekt spegel har hon på salongen med, inte ofta jag får chansen att fota kulan 🙂

 

 

Frääääsch!

Sen var det raka vägen mot Google, skrev med Jessica ( hallå! Kolla in hennes blogg – klick ) som också skulle dit så det var så mysigt att få lite tid med henne! Massa att prata om som alltid. Det var Ellinor som bjudit in och det var verkligen lärorikt om hur man får sitt varumärke att växa på nätet, Jag kommer påbörja ett riktigt trevligt samarbete med Google och tipsa om deras nya lokal som ligger mitt i centrala Stockholm där vem som helst kan få gå utbildningar som den jag besökte idag!

 

Två starka kvinnor på scen – love it!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!