Så sugen

Hej bästa,

 

La nyss upp en bild på instagram från vårt vardagsrum, det ska upp en otroligt snygg vägg i glas med industriväggar som skiljer av vardagsrummet mot köket, detta rum är otroligt stort, säkert 40 kvm så det behöver brytas av. Som ni kan se på ritningen så är det bästa Nbo som hjälper oss igen , de kommer upp ett par gånger till Stockholm och har kunder här med. De gjorde ett så otroligt bra jobb i förra lägenheten att de var ett självklart val för oss. De kommer om tre veckor och monterar allt , längtar så mycket. Samtidigt kommer en enorm spegel som ska sitta på en hel vägg vid köksön, den som är i rökfärgat som jag skrivit om tidigare. Kommer bli en cool effekt i hela rummet med!

Så himla mycket kul att se fram emot!

 

 

 

Här ser ni designen – yay!!!

 

Något jag blev väldigt sugen på nu är två fåtöljer mitt emot soffan i vardagsrummet, det finns verkligen gott om yta och det blir väldigt socialt när man har gäster här!

Dessa fåtöljer är från Gubi och ni hittar de här – klick

Färgen är soft grey och jag ÄLSKAR grå sammet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Skulle dessa vara ett alternativ kanske? https://se.sofacompany.com/sok?search=lexi

    Fanny 2018-05-03 16:42:04
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!