Min vecka – babyshower

 

Hej fina ni,

 

Dags att kicka igång denna ”Måndag” jag ska åka in till kontoret och jobba, har en del möten även på kvällen. idag ska jag beställa alla ballonger som vi ska ha på min babyshower – sååå kul med allt som har med fix och trix att göra. Jag och min bästis är gravida med tre veckor mellan, hon ska dessutom bli gudmor till vår lilla son. Jag tänkte ordna hennes babyshower och hon skulle ordna min tills vi kom på den briljanta idén att ha den tillsammans!!! Vi båda ska ha pojkar så det blir enkelt med blått tema och vi har en av de absolut bästa event koordinatorerna – Sara på Saras event – klick för hennes hemsida. 

Hon ska fixa allt med pynt och ställa i ordning allt här hemma där vi ska vara , styra upp ALLT med andra ord 🙂

 

Vi kommer bli runt 30 personer som kommer hit och vi ska bjuda på en massa godsaker, dryck och mat till alla. Stockholm verkar leverera riktigt fint väder lagom till söndagen med, så mysigt! Ska bli så kul att träffa alla mina vänner och få dem samlade för en gångs skull haha.

 

Jag älskar allt som har med pynt att göra och går all in alltid haha, så det känns tryggt att Sara hjälper oss med detta!

Kolla bara på denna babyshower hon gjort…..

 

Både torsdag och fredag ska jag jobba både på mäklarkontoret och på Metro Mode, jag kan nämligen snart berätta om mitt största samarbete någonsin sedan jag började med detta och jag är så stolt över mig själv och det varumärke jag lyckats skapa. Så det ska signas avtal mellan oss sen kan jag berätta för er med! Spännande tider kan jag lova. På fredag kommer Anna och Figen upp till Stockholm så jag ska träffa mina fina tjejer och på kvällen joinar även min syster från Schweiz så mysigt, hon sover hos oss hela kvällen. På lördag kommer Camilla och vi är fulländade haha. Kommer bli en sjukt mysig helg.

 

Nu ska jag in i duschen!

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!