Kärlek

 

Hej fina ni,

 

Tänk vad en bukett med tulpaner kan göra, där stod han , mitt livs kärlek, med det där leendet som får det att pirra i magen och hjärtat att göra volter med en bukett med blommor till mig… en sån liten gest kan betyda så mycket för mig. Jag behöver inte mer än det, små saker som inte kostar något. En. hemlagad middag eller ett sms med fin text.

 

Jag har haft en så otroligt produktiv dag med en massa saker gjort, jag höll i två tillträden på kontoret som gick smidigt sen bort till min kollega David där vi var tvungna att vi tagit in mer än tio objekt tillsammans, en oslagbar kombo är vi två alltså – wow! Jag har fått en sån jäkla kick av att jobba ihop med honom och vårt sätt att jobba har visat sig funka otroligt bra.

 

 

Vad sägs om denna snygga tvåa vi nyss tagit in på Gävlegatan 32, den kommer till försäljning nästa vecka! 

 

Badrummet är en dröm verkligen

Vill ni göra samma lösning som på bilden med en rund spegel så hittar ni en här – klick

 

 

Så himla fina blommor, blir varm i hjärtat!

 

 

På söndag är det ju dags med babyshower och jag hade så gärna velat få håret fixat på lördagen eller söndagen, så himla lyxigt och det håller så himla länge! Ska se om det finns några lediga tider – mysigt att rå om sig själv!

Nu ska jag svara på lite mail och sen laga middag ihop med F, blir kalkonkorv i ugn med ketchup, ost och senap på med potatismos, SÅ GOTT!!!!

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Med en lång mäklarkarriär bakom mig så undrar jag hur ni arbetar när ni tar in lägenheter tillsammans? Tycker alltid det har varit ett riktigt enmans/ensamjobb. Imponerad av din blogg. Hälsn Karin

  Karin 2018-05-02 22:29:47 http://www.vackertnaturligt.se
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Vi går båda två på möten och har visningar tillsammans, otroligt skönt i ett hetsigt Stockholm att anpassa visningar privat och sena kvällar med en kollega som kan lasta av, vi kompletterar varandra otroligt. Vi kan bolla värderingar, sätt att sälja mm.

   jannikeebbing 2018-05-03 21:59:15
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!