Mitt skrivbord , förvirrad och min vecka

 

Hej fina ni,

 

Jag är så jäkla förvirrad denna vecka, kändes som söndag hela veckan haha. Jag njöt iofs och har fått otroligt mycket gjort. Skönaste känslan att rensa, dock har jag kvar hela min garderob… hjälp vad saker jag har. Kanske lite svårt att testa nu vad som ska slängas med tanken på en större omkrets runt magen 😉 Men mitt kontor blev klart i alla fall och det blev riktigt piffigt där inne och jag känner verkligen att jag kommer kunna hitta inspiration när jag bloggar och jobbar med mäkleriet. Jag fick en hel del frågor om sakerna på skrivbordet så jag tänkte länka till allt!

Hoppas ni njuter av kvällen, nu ska jag äta tacos och pussa på min kille!

 

KRAM

 

 

Det är något speciellt med snygga pennor och jag minns att jag i skolan konstant vässade pennan när jag skrev, tacka gud för stiftpennorna som kom sen haha. Dessa är mest för syns skull 🙂

Pennor – klick

 

 

Att ställa allt i korgar på skrivbordet gör det enklare att ha överblick och flytta på sakerna. Detta

 

 

Snyggt med grått med – klick

 

 

Fick massor av frågor om denna underbara skylt Boss Lady, älskar den!

Ni hittar den här – klick

Mugg – klick

Sax – klick

Glasskål – klick

You are solid gold – klick

 

Pennställ i guld – klick

 

Ljusstake – klick

 

Förvaringsbox rosa – klick

Förvaringsbox grå – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!