Mitt kontor

Samarbete med AJ-produkter

 

Hej fina ni ,

 

Börjar äntligen se hur kontoret håller på att bli jag har ett perfekt samarbete med AJ-produkter. Det var sjukt viktigt nu när jag har så mycket problem med ryggen att jag tog ett skrivbord som är höj och sänkbart, jag vet dessutom att jag lätt sitter som en påse nötter i en bekväm stol så jag valde den här bollen som är en balansstol med inbyggd pilatesboll – grymt skönt och du tränar samtidigt ryggen – klick här finns den. Bra för bålen och cirkulationen. Funderar på att ta med den till kontoret i stan med för där får jag extremt ont i ryggen efter bara någon timme – gravid eller ej.

 

Själva skrivbordet är skönt att kunna reglera upp och ner med så jag kan stå lite , det finns snygga designbord men jag vill inte chansa med tanken på ryggen! Så om ni står och velar om ni ska köpa ordentliga skrivbord men tycker de är lite tråkiga så går de att göra otroligt snygga med lite småsaker!

 

PUSS

 

Bra med yta och en massa plats för söta små prylar

Bollen är riktigt skön att sitta på

Så jäkla mysigt att sitta här nu och blogga!

Så perfekt skylt haha!

 

Så mysigt ljus in med gardinerna

 

Älskar det!

 

Att sätta in en stor spegel var riktigt bra , det får hela rummet att kännas större, nu funderar jag på att ha en matta där inne med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jätte fina gardiner, vart har du köpt dem?

    Aurora 2018-05-01 20:53:26
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!