Fixa

Hej bästa,

 

Satte ingen klocka i morse men vaknade ändå tidigt av oss själva, inget jätte peppande väder som 1 maj bjuder på men det passar mig utmärkt då mitt kontor står på schemat att bli klart IDAG, annars består dagen av att skicka in deklarationen, betala räkningar och åka till Nacka forum för att handla saker till kontoret. SÅ kul! Bortsett från det där med räkningarna då haha. Ni ska få se kaoset i rummet nu,

 

Gardinerna är reda uppe så himla skönt, även skrivbord och en stol, nu ska jag bara komplettera med lite tavlor, hyllor mm!

Jag tänker mig att ha skrivbordet i mitten av rummet med ryggen mot fönstret, vet att det låter lite knäppt men jag såg det i ett hotellrum en gång och blev helt förälskad, lite annorlunda än att ha det mot en vägg. Jag får testa mig fram men just nu har jag en vision om hur det ska se ut. Här kommer mina inspirationsbilder.

 

Gillar detaljerna av guld och vitt

Något liknande till block mm hade jag gärna hittat

Älskar dessa pastelliga färger med

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Sorry att jag är så tjatig, men jag hoppas på svar! Du bar en klänning i början av din graviditet, en lång omlottklänning i gammelrosa spets. Du var fantastisk i den, och jag hoppas kunna bära den lika snyggt i sommar när jag ska på bröllop. Var kan man köpa denna läckerbiten?! Älskar dig blogg, all lycka till dig!

    Thilda 2018-05-01 12:25:03
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!