Inviger köksön

 

Hej fina ni,

 

I dag inviger vi köksön med att laga mini-pannkakor till frukost, köpte ett litet mini-stekpanna för ett par veckor sedan och det är första gången som jag testar gjutjärn – ÄLSKAR det så mycket bättre! Klick för stekpannan som gör perfekta pannkakor. På något sätt är det godare att äta pannkakor när de är små. Givet är hallon och nutella, bästa kombon.

 

Håller på med en budgivning på en av bostäderna jag har till salu och det ska signas kontrakt inne i stan i eftermiddag så jag håller på att fixa med det mellan varven att flippa pannkakor!

 

Vi har inte några speciella planer på att göra något idag, jag har blivit så tråkig sen jag blev gravid, älskar att va hemma och njuta och orkar inte riktigt ta mig ut, plus att jag fullkomligt älskar vår lägenhet och älskar att vara hemma helt enkelt.

 

Svårslaget med färska jordgubbar

 

Igår hamnade jag på ett konto med de mest fantastiska matborden jag någonsin sett och vi beställde ett, lyckan av att äntligen hittat det perfekt matbordet! SÅ GLADA. Det är otroligt unikt och jag har inte sett det hos någon annan. Ska bli så kul och jag tror det kommer passa perfekt. Just nu har vi vårt andra från Byssointerior.

Det är i 90 cm och med marmor och vi behövde ett på 120 cm! Vi fortsätter med det runda då det passar så bra.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kan man inte få se hela ert kök nägon gång?? 🙂 du verkar bara ta bilder åt ena hållet? :/

  Lucinda 2018-05-01 07:54:21
  Svara
 • Hej!
  Vi har precis flyttat in i et hus med burspråk i sovrummet, så fint!
  Vi har köpt gardinskenor och gardiner men hittar inga gardinskenor med rätt vinkel för vinklarna i burspråket (verkar bara finnas 90 och 135 grader, vi behöver något lite mindre vinklat). Vet du om man kan specialbeställa det någonstans? Vi har varit på byggvaruhus osv men ingen verkar kunna hjälpa oss. Gardinskenorns är av märket Kirsch.
  Eller har du något tips på hur man löser det med gardinerna i ett burspråk annars?❤️
  Kram!

  Boel 2018-05-01 06:39:01
  Svara
 • Hej!
  Snälla till me … Var hittade du erat nys bord? Är också på jakt?

  Ann 2018-05-01 03:21:02
  Svara
 • Ska du sälja ert gamla bord? Jag är eventuellt intresserad isf! 🙂

  Nicole 2018-04-30 16:25:07
  Svara
 • Vart är ett nya ifrån? 🙂

  Tove 2018-04-30 13:51:33
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!