Puff

Hej fina ni,

 

Detta älskar jag med instagram och hashtagg, du hittar de mest otroliga sakerna, kan sitta i flera timmar och leta konton och speciellt utländska konton, polen har kommit upp sig rejält när det kommer till snygga och unika produkter. Jag halkade in å en Polsk sida (tacka gud för att översättningen som finns på alla sidor numera)

De har riktigt bra priser på sina enorma puffar som jag förälskade mig i, tänk att ha detta i ett barnrum, helt perfekt att leka på och mysa på!

Ni hittar hemsidan här – klick

Gungorna var otroligt söta de med, sjukt fin detalj även i ett vardagsrum med , kanske inte så smart men i ett barnrum blir det kanske för tight, har man det under tak utomhus kan det bli hur bra som helst med!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!