Mot Malmö

 

God morgon ,

 

Gud vilken mysig dag jag hade igår, det var såå skönt att ta tåget och inte flyga, fyra timmar gick hur fort som helst, jag satt och jobbade hela vägen och nätet på SJ funkade så galet bra. Mamma hämtade mig på tågstationen och vi shoppade lite på stan. Jag köpte små kläder till lilla O och lite mammakläder till mig själv 🙂 Det var REA på H&M så jag passade på. SÅ skönt att shoppa i Kstad, inget folk och massa snygga kläder.

 

Varje gång jag kommer hem så äter jag alltid på Trendie, en bakad potatis med sallad, kalkon och creme fraiche – detta åt vi flera gånger i veckan när jag gick gymnasiet så det var verkligen nostalgi.

 

Sen åkte vi till Mormor och överraskade henne att jag var hemma, världens finaste mormor!! Vi köpte med oss tårta till alla hennes vänner som alltid sitter i den underbara trädgården mellan deras hus.

Mamma gick i pension igår efter 32 år som barnmorska så det var extra kul att få fira henne lite igår! Hon skulle på ett event i Åhus på kvällen på PP&Co så jag följde med, det är jag jäkligt glad över. En massa snygga kläder och urgod mat bjöds det på. Samt en föreläsning om hållbart mode, tänka rätt när du packar och köper kläder. Malin och Soda stod för föreläsning och det var riktigt intressant!

Så goda raw-food bollar, åt säkert fem stycken haha

Blev förälskad i denna gröna klänning 

Och blombuketten 

 

Snygga solglasögon 

 

Snygga smycken fanns det gott om 

Och den absolut godaste glassen som var hemmagjord! 

Åhus är så jäkla vackert, hoppas vi kan vara här mycket i sommar!

Tröjan köpte jag på mamma-avdelningen igår och har en inbyggd skjorta i sig , 150 kr – ett kap!

Köpte jeansjackan igår med på H&M och t-shirten. Nu syns magen ordentligt i vecka 30 – känner hur han rör sig hela tiden, så mysigt.

 

Så nu sitter jag redan på tåget på väg mot min tjejkomps Vanessa och min bästis för att bli ompysslade hela dagen, så underbart. Camilla ska fixa sina ögonbryn och jag ska titta på 🙂 Sen fixa håret och bara hänga. Vi hörs när jag är framme!

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kommer också från Kristianstad men bor också i Stockholm nu. Trendie var helt klart en favorit när man var yngre haha 🙂

    Hanna 2018-05-03 11:58:09
    Svara
  • ???

    Malin 2018-04-28 20:43:32
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!