Sneak peak på köksön

 

Jag är kär….

 

Den blev så jäkla snygg alltså, bättre än vad jag kunnat hoppas på, jag måste skynda mig in till stan för jag ska in och spraytanna mig innan jag ska till Metro Mode och kontoret, kommer känna mig så snygg haha. Men jag ville smita in och visa er hur jäkla coolt det blev, ska ta massa fler bilder sen när jag är hemma igen, sitter kvar tejp som ska hålla stenen på plats just nu.

 

Hörs strax igen

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Varför tar du bild på köksön från en sida.

    Sara 2018-04-30 12:12:28
    Svara
  • Så snyggt! Var kommer ditt sideboard ifrån? ?

    Linnea 2018-04-25 13:24:10
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!