Marmorö

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en grym morgon, min har med mitt jobb varit lite kaotisk men en av sakerna har blivit lösta nu, skönt. Den andra sitter jag med nu och försöker fixa med, sen ska jag in till Metro Mode inne i stan och sitta och jobba därifrån med Mathilda i eftermiddag. Vill få gjort en massa och bästa sättet är att sitta på ett kontor.

 

Just nu sitter jag i soffan och tittar på vår otroligt snygga köksö som byggs ihop, stommen är från Himlekök som vi monterade förra veckan för att få mer förvaring och just en köksö, de var ursnabba med leveransen och färgen blev samma som resten av köket, en slags mörkgrå färg – NCS S 7502-B 

Vi hade sån jäkla tur med att Sjöstrands Granit hade stenen hemma så vi slapp vänta i flera veckor på den, jag är verkligen inte bra på att vänta haha.

Jag har haft köksö i riktigt marmor tidigare och den blev förstörd på ett par veckor, så därför valde vi Silestone istället – en komposit-sten som inte riskerar att bli förstörd på samma sätt som marmor! Sjukligt jäkla snygg är den.

Den svarta sten vi valde hittar ni här – klick

 

Här ser ni köksön som håller på att kläs in helt i marmor nu, både fram och på sidorna samt med ett överhäng på 20 cm. Så barstolarna från ByCrea kommer in lite. Kommer verkligen bli hemmets hjärta och jag är så sjukt glad att vi lägger pengarna på detta! Vi behövde verkligen mer förvarig också och rummet som är så stort får en helt annan karaktär! 

 

Till vänster ser ni skåp som vi satt upp på väggen med och där ska vi också ha en skiva från Silestone som ligger ovanpå så att den med smälter in med köksön. Min killes idé, haha. Så jäkla smart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jättefint! ???Hur många kvm är rummet?

  Emelie 2018-04-25 13:22:37
  Svara
 • Så snyggt det kommer bli som alltid hos dig?? Skåpet på väggen är det ikeas

  Annelie 2018-04-25 11:58:21
  Svara
 • Så fint!! <3
  Ska flytta in i samma hus och klurar också på hur man kan öka förvaringsmöjligheterna 🙂
  Vart kommer väggskåpet ifrån??

  Elin 2018-04-25 11:35:59
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!