Min dag och vilket smink jag använder

Hej fina,

 

Full fart på mig idag, det är skönt att få mycket gjort på kort tid, det var samma när jag gick i skolan. Jag funkar som bäst under press, när jag vet att jag bara har ett par timmar på mig at fixa saker, då blir jag som mest effektiv. Pluggade som mest tre dagar innan ett prov.

 

Jag måste dessutom ha inspirerande block och pennor för att anteckna allt, antecknar jag inte så glömmer jag det. Det funkar inte att ha det in telefonen ( förutom i min kalender ) men just känslan av att skriva ner en to do lista är det bäst, samt att bocka av allt jag ska göra.

Jag har sån jäkla problem med att sitta vid min plats på kontoret då jag får så jäkla ont i ryggen och lillen sparkar otroligt mycket, som tur är har vi soffor där jag liksom kan luta mig bak och ha datorn på en kudde i knät haha. Jag har tur att jag inte är super stor men det är nu det börjar kännas.

Börjar bli lite samma kläder med, trivs bäst i t-shirt och mamma-jeans från H&M just nu och en snygg kavaj. De kläder som finns i butik är inte så jätteroliga, ska förbi en butik i veckan och kolla lite till.

 

Jag hade knappt något smink på min i helgen så när jag sminkade mig i morse med mina favoritprodukter så blev det extra fint, varför är det så? Jag hade dessutom lite brun utan sol på mig. Vet att ni gillar när jag skriver ut vilket smink jag använder så här kommer mina favoriter igen, lystern jag får är helt otrolig!

 

 • Glowing base har jag i mitten av pannan och på kindben – klick
 • Luminos foundation – med färgen honey beige har jag i hela ansiktet- klick
 • Under ögonen har jag den ljusaste foundation – klick
 • Om jag har finnar eller vill täcka extra mycket så har jag även denna foundation – klick
 • Bronzing-puder som jag har i pannan bara längst upp – klick
 • Jag blir lätt glansig detta puder är SJUKASTE mot det , bästa någonsin – klick
 • Conturing-kit speciellt till näsan gör jag alltid , älskar denna! – klick
 • Ögonbrynen, denna är sinnessjuk, sitter som berget! Jag har medium brown – klick
 • Ett måste är denna pensel till ögonbrynen när du har den i creme – klick

 

Håret har jag hairtalk i och det är bästa Emelie som fixar det så fint, jag har samma längd i mitt egna och fyller ut så det blir tjockare, älskar det och det har inte slitit på mitt egna!

 

Nu håller min kille på att laga mat, jag är på så jäkla dåligt humör ikväll, det är inte likt mig alls. Det är så himla mycket som strular just nu på alla plan, tekniska, jobbet, ett avtal jag håller på med jag hittar liksom inte mig själv och att bli positiv. Har lite Vänner på i bakgrunden och det hjälper lite faktiskt….

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • HEJ DU ÄR SÅ SJUK FIN I HÅRET JÄMT VAR KLIPPER DU DIG? VEM KLIPPER DIG?
  SÅ TACKSAM OM DU SVARAR .KRAM EVA

  Eva 2018-08-20 19:31:35
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Jag går till Emelie som jobbar för Hairtalk 🙂 Hon sitter på en frisörsalong på Lundbergsgatan i Stockholm

   jannikeebbing 2018-08-20 21:03:47
   Svara
 • Tack för otroligt bra tips, Bisse! Jag köpte faktiskt Luminous foundation efter att du tipsade om det och jag blev helt såld på det! Nu håller jag på och uppdaterar mitt smink till Sensai. Hade aldrig testat det tidigare men tack vare dig har jag hittat nya favoriter. Du har en grymt bra blogg, dina inlägg inspirerar verkligen och det är så roligt att få följa dig. Stor kram till dig!

  Carin 2018-04-26 10:01:37
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Nej men fy vad glad jag blir, den är sååå jäkla bra! Så himla kul, Stor kram till dig med fina och tack för att du tog dig tiden att skriva!

   jannikeebbing 2018-04-26 10:35:07
   Svara
 • Vilken färg har du i din Flawless Satin foundation?

  Lisa 2018-04-24 22:13:04
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!