God morgon

Hej fina ni,

 

Ni är så jäkla välkomna hit alla nya och gamla följare, det känns riktigt bra att ha bytt till gänget på Metro Mode kan jag säga, så seriösa och helt fantastiska. Jag kokar av idéer och vill sätta igång med alla projekt direkt. Satt till sent igår och mailade förslag till Parvin som SVARADE haha galna kvinna, trodde bara det var jag som var uppe och jobbade vid den tiden , men icke.

Vår säng är på riktigt för skön, jag kan inte riktigt komma upp på morgonen haha, idag kickstartade jag dagen med att göra en extra nyttig smoothie.

Så nu ligger jag i sängen, bloggar, dricker smoothie och förbereder mig för en heldag på kontoret, idag står möte och fota en sjukt fin tvåa på Kungsholmen som ska ut till försäljning. Ni får följa med via instagram såklart.

 

Ha en grym dag fina ni

 

 

 

Recept på min smoothie

 • Sojamjölk
 • Ekologisk honung
 • Psylliumfrön
 • Kokosolja
 • Gurkmeja
 • Vetegräs
 • En halv avokado

Så nyttigt och gott!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Kan inte du visa din hur du bäddar din säng steg för steg, och tips på var man kan hitta snygga överkast till som passar en så pass stor säng. Jag har nämligen en lika stor säng och tycker inte jag hittar något som passar för den storleken.

  Angelica 2018-04-24 10:10:55
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!