Min morgon

 

God morgon fina ni,

 

Så jäkla härlig lördag vi hade, vi åkte till Ica och köpte allt vi var sugna på , satte på oss mjukisar och kollade tre filmer, där emellan gjorde vi hemmagjord pizza och åt i sängen. Finns det något mysigare? Jag krigar varje kväll för att inte somna innan kl 22 haha, det är den enda tröttheten jag känner av i graviditeten, jag äter Niferex som är riktigt starka järntabletter varje dag då jag har riktigt låg järnhalt för mig och lillen. Vi ska äntligen till barnmorskan i morgon och jag hoppas på att jag har bättre värden nu.

 

Av någon anledning så kan jag inte äta mer än en slice pizza och lite dryck utan att jag håller på att kräkas, inte för att jag mår illa utan för att det liksom inte finns någon plats för min magsäck, helt sjukt. Känner mig konstant hungrig men kan inte äta mer än så lite.

 

Just nu har jag galen craving på en latte så jag funderar på att smita ner till cafét här nere och köpa en… vädret är ju helt fantastiskt! Jag har en visning idag mellan 12-16 på Kungsholmen – klick 

Vi hade behövt åka till Ikea idag… lite småsaker som lampor, madrass till lillens rum mm som behöver köpas in. Älskar att gå runt där och Ikea har så många olika saker som man med billig peng kan göra till sitt egna! Minns ni min spegelkub?

 

Om ni missade när jag och min kille byggde egen spegelkub så hittar ni inlägget – här

 

 

Den passar så jäkla bra här hemma, nu är jag sugen på att göra en spegelvägg med samma speglar i hallen

Jag kunde inte låta bli denna gulliga kepsen från H&M – klick

Fattas en massa tavlor eller spegel ovanför soffan och industriväggar ska upp också!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart är ditt soffbord ifrån ?

  Maja 2018-09-26 18:53:40
  Svara
 • Hej! Sjukt bra tips du visar och vi har samma smak angående allt! Du har SÅÅ bra smak haha!! Fortsätt visa din oerhört inspirerande lägenhetsinredning och dina DIY. /Tips från mig: Drick BLUTSAFT för ditt järnvärde, bättre upptagning av kroppen och innehåller förutom järn massor av andra nyttigheter! Finns i en del mataffärer i vitaminhyllan, men annars på hälsokostaffär.

  Mia 2018-04-23 18:32:27
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej! Men gud vad roligt att höra, TACK ska testa Blutsaft genast! Lovar att fortsätta visa allt! KRAM

   jannikeebbing 2018-04-24 09:20:18
   Svara
 • Sååå fint ni har fått det ⭐️, väntar med spänning på att få se resten

  M 2018-04-22 21:19:06
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!