New in

 

Hej bästa ni,

 

Mitt första inlägg på Metro Mode – hur jäkla kul! Jag är verkligen super taggad för att fortsätta blogga och jag är så glad att ni följer med mig.

 

Idag har jag faktiskt jobbat, trots att det är lördag och typ Stockholms finaste dag haha, det var bara att ignorera och sätta på sig kostymen och köra 🙂 Jag och David visade en bostad som har en otrolig takterrass i föreningen så den visade sig verkligen från sin bästa sida sen hade vi ett möte i samma förening och en privatvisning av en vindslägenhet som inte ligger ute ännu. Jag var klar redan vid 15 så då körde jag snabbt hem till min älskling.

 

Nu fixar vi lite i lägenheten, jag är så ivrig att få allt klart och är lite sugen på att åka iväg och leta utomhusmöbler till balkongen, jag känner mig faktiskt lite trött idag – ovanligt för att var jag men det är nog kroppen som säger att jag ska sitta lite still, att vara gravid och fortsätta som vanligt funkar inte hela tiden.

 

Minns ni de snygga skorna jag länkade till? Jag åkte till närmsta butik igår och köpte med mig allihop, de är så sjukt sköna, jag var lite misstänksam med tanken på priserna på 199 kr och 249 kr men jäklar vad bra de är , och snygga!

 

Dessa blev verkligen mina favoriter, 249 kr – ni hittar de här – klick

 

Jag har normalt storlek 38 men tog storlek 39 i dessa då de andra kändes lite tighta

 

Puffen kommer från Åhlens – klick

 

Dessa två är riktigt härliga med, bara att sticka in foten och extremt sköna!

 

Klick för de blommig för 199 kr

Klick för svarta för 229 kr

Sovrummet har verkligen blivit så sjukt mysigt

 

Detta är på riktigt den sista blusen jag kan använda nu , magen har växt från ingenstans haha. Köpte den på Zara för ett tag sedan. Här ser ni skorna också , ser så dyra ut!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!