Smärta

God morgon bästa,

Vaknade utvilad kl 06 av mig själv, känner igen vem jag är längre, världens mest morgontrötta människa har blivit morgonpigg, det är bara att tacksamt ta vara på dagen nu 🙂

Jag ska snart gå upp och göra en smoothie, så mysigt att krypa ner under täcket sen och ligga och surfa lite inspo till lägenheten och framtida planer.

Jag har i flera veckor vaknat på nätterna av ryggsmärtor och haft så jäkla ont i ryggen både innan och under graviditeten, sen vi bytte säng till vår Sandö så är det borta!

Ni anar inte vilken lättnad det är att kunna gå ur sängen utan att känna ett hugg i nedre delen av ryggen och leva p alvedon, jag hade nästan vant mig vid smärtan. Bubblar i mig av lycka av att hittat så rätt med sängen, det är VÄRT varenda krona, tänk så mycket du sover och hur mycket tid du spenderar i sängen. Bästa investeringen vi gjort är denna säng.

Jag satt och bläddrade i en modetidning för ett par dagar sedan och såg ett par sjukt fina skor, jag blev rejält paff när jag såg priset på 249 kr – måste inom närmsta H&M eller beställa online känner jag !!

Dessa var sjukt snygga med – klick

249 kr

Vilket kap är inte dessa?

199 kr

Klick

Sen att få glida runt i en sidenblus på varma sommardagar säger jag inte nej till.

Perfekt skjorta

Klick

Älskar modet just nu med set, kavaj med matchande shorts eller byxor – snyggaste!

klick

J

ag föder lillen i juli och bikini. efter det är nog inte på tal på ett par månader haha, så denna high waisted ska definitivt köpas!

Klick

Ni ser knappt några klänningar här haha jag gillar verkligen inte klänning på mig själv, känner mig såå obekväm , jag gillar att hoppa runt och dansa och vet att ja visar det ena eller andra i klänning haha. SÅ det blir mer schyssta jumpsuits, shorts och t-shirt för mig när jag går ut .

Hur fin var inte denna?

Klick

Klick för shorts för 149 kr

Dödligt snyggt set i linne!!!

Klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!