Pirrar i kroppen

Jag kan liksom inte sluta le idag, så mycket spännande på gång och jag känner just nu att karma ger vissa personer vad de behöver, en spark i rumpan om att aldrig vara elak eller luras – jag tror stenhårt på detta. What goes around comes around.

Vår värld som influensers är liten, ens värld bland vänner är liten och SVERIGE är litet. Man vet aldrig vem du möter på ett möte längre fram eller vem du trampar på tårna genom att vara ohyfsad.

Pratar din vän illa om dina andra vänner? Då gör den personen det mot dig också – jag lovar. Tänk om jag hade vetat allt det jag vet nu för ett par år sedan, så mycket enklare livet hade varit och vilka människor man hade aktat sig för, men det är väl skönheten i livet, att lära sig från sina misstag. Det är så vi ständigt utvecklas, eller ja, vissa av oss gör det. Andra fortsätter göra samma misstag om och om igen … Jag är glad att hag flyttade till Stockholm och slipper möta dessa människor igen!

Åter till min sköna morgon,

Nu har jag äntligen gjort min smoothie, så. jäkla. goooood.

 

 

Så mycket gott samlat på en och samma bild, bästa starten på dagen!

 

Så himla smidig smoothie-mixer, inte en massa att diska och du mixar i den du dricker ur, så du kan enkelt ta med den om du pendlar! Dessa smoothie mixers finns lite överallt för runt 400-600 kr!

Liknande Mixer finns att köpa här

Lovar att ni kommer använda den massor!!

Detta är allt som behöver diskas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • thats tru✨bra inlägg!!!

  fashionmallan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/fashionmallan
  Svara
 • Hej Bisse!
  Jag ”hittde” till dig på insta för några år sedan och följer dig av flera anledningar ? ? ? Du är nog yngre än mig, men du är en sån fin förebild, powerkvinna och så otroligt inspirerande (och förbaskat vacker). Tycker du är modig och du står för vem du är och vad du tycker, lite som ”Grynet” ta ingen skit!!!! Önskar dig all lycka med det kommande familjelivet och i det nya boendet (sjukt läckert btw) Ska bli spännade att se vad det är för liten som kommer ❤️ Ha en underbar kväll, kram FruSchimpan

  Åse 0000-00-00 00:00:00
  Svara
  • Svar på Åses kommentar.

   Gud vad go du är. Det är exakt så jag tar ingen mer skit, nu får det vara nog!! Tack för sina peppande ord du gjorde verkligen min dag

   jannikeebbing 2018-04-24 09:21:20
   Svara
 • Så praktisk!! Vi har en nästan likadan som är super!! ❤️

  Victoria 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ser god ut!

  amandaebbapersson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/amandaebbapersson
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!