Jag glömmer

Hej fina ni,


Jobbet som mäklare tar extremt mycket av min energi just nu, det är sena kvällar med mailen och telefonen ringer konstant, glömde stänga av ljudet på min telefon i natt och en kund hörde av sig 03 så jag vaknade – blir så arg på mig själv. Hur kunde jag glömma det!! Det är lätt att engagera sig lite för mycket och jag svarar alltid trots att det är sent. Jag har svårt att släppa jobbet och ta hjälp av assistenter mm. Jag vill göra allt själv. Svårt att ge andra uppgifter, det måste jag bli bättre på. Dagens lärdom till mig själv 🙂

Jag tänkte visa en jäkligt snygg lägenhet som jag har till salu just nu som har väldigt speciella saker som gör den unik.


Medlemmarna i föreningen har tillgång till en båt som ligger nere i marinan ett par minuter bort, i garaget finns det en bil man kan hyra när man behöver.

Lägenheten är 55 kvm

Avgiften är 1.829 kr

Våning 3

Här finns objektet

Idag ska jag in och signa ett viktigt avtal för framtiden som jag hoppas blir riktigt jäkla bra, det är upp till mig nu att satsa på mig själv och på framtiden och hur jag vill göra, jag har en bra magkänsla så jag går på den helt enkelt 🙂

Fick lite frågor igår om min Hoodie

199 kr

Här

Jag tog den i storlek L

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för all inspiration! Kan du inte berätta historian bakom alla dina väskor. När du köpte den etc. och vilka du har. Vad är viktigt vid val av väska enligt dig etc? ? står och väljer mellan några olika just nu! kram

  Juli 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • hur länge har du jobbat som mäklare? verkar sjukt roligt jobb men verkar ta en stor del i livet, men värt det kanske ??‍♀️

  melindabohman 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/melindabohman
  Svara
 • OMG vilken lägenhetsdröm!

  h3dd 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/h3dd
  Svara
 • åh kan förstå att det är mycket med jobbet!! vet hur jag och min sambo tjatat på alla olika mäklare nu när vi letar lägenhet???‍♀️ ha en fortsatt fin dag! ?

  JosephineF 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/josephinef
  Svara
 • Oj jobbigt :/ Härlig bild

  Jenka 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/jenka
  Svara
 • RINGA kl 03.00 vad var det för en Idi.t så gör man verkligen inte , hur sugen man än är av en lägenhet ? stäng luren de får ringa igen
  så fint ni får det roligt att följa /mollie

  Mollie 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!