Tankar

Hej fina ni ,

Stockholm, jag blir mer och mer förälskad i dig, vilket kanonväder du bjuder på och jag känner mig verkligen hemma här nu. Jag har träffat så många fina vänner och jag hittar överallt haha. Jag älskade att bo på Kungsholmen men måste säga att jag trivs ännu bättre hit vi flyttade. Det är så lugnt här, jag jobbar mitt inne i stan och får pulsen då, det räcker för mig!

Jag hade en härlig start på dagen, nu längtar jag så himla mycket efter stenen som kommer nästa vecka. Då kommer vi snart vara klara!

SÅ jäkla bra service av Sjöstrands Granit och Marmor, de komma med massa smarta tips till köksön.

Resten av dagen har jag sprungit in och ut ur möten på kontoret och ett härligt kontrakt som signades. Bästa känslan kan jag lova.

Jag håller på att planera sovrummet och där inne fattas en matta under sängen samt en STOR spegel som jag hittat på Vasahem som är 130 cm , alltså gigantisk!!

Den kommer redan nu i veckan , lyckan

Kicka här för att se den

Här ser ni väggen där den ska hänga, kommer bli så maffig där. Tanken var att vi skulle ha hyllor hängande där men det blir liiite tight, så vi börjar med spegeln och ser vad vi kan tänkas behöva, kanske tavlor!

Njuter av vår stora säng – wow alltså vilken känsla!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!