Får inte nog , gravid och Marbella

På riktigt,

Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå upp och gå in på lillens rum och titta , jag får liksom inte nog av att titta på hans saker och fantisera hur det ska bli när han är här. Det ska bli mysigt att få fylla upp bokhyllan med saker han behöver. Förvaringen kommer vara riktigt bra nu till honom. Det är nackdelen med nyproduktion ibland, designen är perfekt men att ha tänkt på förvaring och praktiska saker brukar fattas 🙂

Nu har jag precis fått i mig min goda gröt , känner verkligen att jag blivit mer hungrig nu då jag är inne i vecka 29 och graviditetens sista trimester.

Tröttheten som många känner har inte nått mig ännu, har enbart ont i ryggen och är väldigt tacksam för det. Nu är han liksom färdigutvecklad och ska bara växa till sig där inne!

Sitter i min mysiga morgonrock med nytvättat hår och ska snart bege mig in till kontoret för en massa jobb, det är mycket jobb nu med bostäder som ska säljas och Marbella-projektet som ni ska få ta del av också. Spännande saker med andra ord. Kanske därför jag inte känner någon trötthet, jag sitter aldrig ner 😉

AXAs proteingröt med honung, dadlar och valnötter – favorit!

Ingen Tv ännu i vardagsrummet och jag saknar inte det en sekund, nu sitter jag med datorn och har Nyhetsmorgon på live-sändning, funkar minst lika bra!

Mysigaste jag sett !!!!!

Karlssons golv gjorde allt jobb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • suupertips till dig som inte vill ha tv, kolla in samsungs the frame! hittade den första gången nu i helgen, en tv designad som en ram med minimalisk sladd. och när tvn inte är på kan man välja ut en bild som är där istället så det ser verkligen ut som en tavla!! ? https://goo.gl/images/oGDquu , man hade aldrig gissat att det var en tv om man inte visste det!

  Luna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Finns det någonstans man kan hitta mer info angående marbellaprojektet? ?
  Ha en fin dag <3

  Cornelia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack babe

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Men åh det blev sååå fint! Love it! <3

  Jessica Fredriksson 0000-00-00 00:00:00 http://www.nouw.com/jessicafredriksson
  Svara
 • så underbara inspirerande bilder ?? så mkt kul du har framför dig lycka till med allt

  Titti 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!