Prinsess-dag

Hej fina ni,

Jag har verkligen haft en otroligt bra torsdag, helt otroligt väder till att börja med och sovmorgon! Jag hade styling och foto av en lägenhet jag ska sälja på Kungsholmen/Hornsbergsstrand – jag hade köpt med blommor och lite småsaker för att kunna få till den där härliga känslan , speciellt balkongen som verkligen badade i solskenet.

Älskar att knäppa av en bild innan jag sätter igång med min styling – kul med före & efter!

Tänk vad detta lilla gör för hela känslan av balkongen!

Direkt efter åkte jag och mötte upp min fina vän Sophie och hennes lilla Frank som fyllde 1 år, jag hade med mig ett jättegulligt set med tallrik , gaffel och sked, passade perfekt och han älskade det 🙂

Så mysigt att sitta och prata med Sophie, vi har inte haft det helt lätt det senaste åren med privata saker , man inser verkligen hur stark man är när man ser tillbaka på allt. Alla har något de bär på allt handlar om hur du väljer att utvecklas av det.

Orangeriet är vårt favorithak och jag åt tryffelpastan som vanligt 🙂 Sen gick vi en runda och satte oss solen och pratade en massa.

Jag hade på mig riktigt våriga kläder, supersöt blus från Drylake och kavaj från Club Monaco !

Sen åkte jag direkt till ett event med Loppi-gruppen och Clarins ( vilka härliga tjejer som jobbar där!!! ) det stod yoga på schemat och jäklar vad mysigt det var!

Blev så glad när jag träffade Amanda och Fatima där med, gullisar.

Jag är riktigt kass på att vara lugn och harmonisk så jag hade svårt att komma in i yogan men efter 30 min hittade jag lugnet och somnade under filten och med en bönpåse över ögonen – haha herregud.

Dessa fina mattor fick vi med oss hem, jag kan låtsas att jag tänker tända ljus här hemma på morgonen och utföra lite yoga innan jobbet 😉

Efteråt var det dags för urgod dryck och mat från Brekkie – MUMS för allt !

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!