Nya utmaningar

HEJ BÄSTA NI

Vilket jäkla möte vi haft idag jag och David, allt känns så himla bra och vi kan äntligen meddela att vi är stolta ambassadörer för ett lägenhetsprojekt som är klart i Marbella. Vi ska alltså hjälpa svenska kunder att köpa bostäder i Marbella och med just det här börsnoterade bolaget. 

Vi kommer redan i nästa vecka att flyga ner till Marbella och kolla in projektet som redan står klart med över 20 lägenheter, vi kommer filma och ta en massa bilder när vi är där så ni kommer få följa med på resan och är ni sugna på att köpa i projektet så är ni mer än välkomna att kontakta oss. 

Allt sker med Svensk byggherre som har hand om flera nyproduktioner som är börsnoterat, vi kommer även ha en stor bank som hjälper er med finansieringen! Allt för att det ska bli en så trygg upplevelse som möjligt och UNIK!

Mer info om projektet kommer så fort vi har klart allt material.

Jag ska iväg på ett sista möte sen ska jag möta upp David på Strandvägen för att fira ordentligt i solen !!

HURRA!!!!!!

Självklart stannar vi kvar på Erik Olsson och fortsätter sälja vanliga bostäder med! Detta är bara ännu en sak som ska göra att vi träffar ännu mer kunder och utvecklas enormt!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!