Vi är på gång

Hej fina ni,

Vilken dag, började dagen med Baby Björn och frukost för att kika på deras nya produkter, älskar att det är familjeägt och svenskt, känns lite extra bra att gynna då.
Jag träffade så otroligt härliga tjejer. Fatima som också är mamma och ger en massa energi och miljoner råd till en snart nybliven mamma som jag!
Debbie och jag föder med 1 veckas mellanrum och va så kul att träffa alla blivande mammor som också går och tänker och har funderingar kring allt nytt, skönt att prata lite !

Sen var det massor på jobb med budgivning och komma i fas med mail och allt som ska göras. Jag hade dessutom kollat helt fel med min frisör , det var om två veckor jag skulle dit haha jag orkar inte med min gravidhjärna !!!! Mitt hår är katastrof så jag fick boka till en annan salong i morgon – halleluja !!!

Jorden migrän kom på besök så jag åkte hem och jobbade hemifrån efter lunch

Fatima tog en så himla fin bild med text – Gulle

Migrän och helt slut

Men efter att ha vilat så vaknade jag utan huvudvärk ( brukar aldrig funka ) och Sebban från Karlssons golv sa att bokhyllorna var klara!!!! Och jäklar vad snygga de är!

Över förväntan, är såååå nöjd och nu väntar ett Par kvällar med målarfärg för oss haha, det är mysigt att hålla på med något projekt hela tiden, vi kommer köra på samma färg som piedestalerna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • så fin blogg du har, han inte mingla med alla på eventet tyvärr men kul att ses

  jättefin hylla föresten, skall bli kul att se resultatet

  Lexochlogan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lexochlogan
  Svara
 • Tyghuset!

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Jag har en liten plutt hemma och mitt bästa tips är att hämta ut babyboxar där får du ju bland annat blöjor o lite prov på nappar, krämer etc. Känn dig för o köp inte på dig en massa saker i onödan. Vi köpte tex bröstpump o nappflaskor men jah kunde aldrig pumpa o mini tog akdrig flaskan. Vi köpte näsfrida sån sug till näsan men funkade inte. Köpte en elektriskt istället o bästa köpet. Koksaltdroppar till näsan är oxå ett hett tips. Sen klarade vi oss inte utan bärsele o babynest. Vad jag vill komma till är att alla barn är olika o det man tror man behöver kanske inte alls funkar. Känn dig för när bebis kommit o komplettera med saker sen. Kram!

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Fint! Var har ni fixat gardinerna?

  Jennie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • så underbart fint , men vilket tempo du har ,häftigt men var rädd om dig , men positiv energi är ju bra och du glänser ⭐️

  Charlotte 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh det är så spännande att vänta bebis. Och så fint ni får det hemma. Tänkte att det vore kul om du kunde lägga upp en lista på typ det du redan köpt eller det du tänker köpa till bebisen. Väntar själv en liten pojk inom några veckor och googlar vad man bör ha hemma när bebisen kommer. Du verkar ju även få bra tips genom t ex kontakter med företag som babybjörn

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Garderoben är så snygg! Älskar pedistalen ni gjorde också!??

  KalajaLindeman 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/kalajalindeman
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!