Min födelsedag och min vecka

Hej fina ni,

Gud vad kul att ni var så många som gillade våra piedestaler – det är något speciellt när man byggt det själv och lagt ner kärlek och tid samt göra sin egna ”design” och välja färg mm. Tror det har med graviditeten att göra att jag har blivit så pysslig, sjukt mysigt.

Min födelsedag har varit precis så mysig och lugn som jag ville, min kärlek lagde pannkakor till mig och jag åt i sängen , vi båda la oss sen i sängen och kollade en film innan vi var tvungna att jobba. På lunchen mötte jag upp min killkompis David som numera även är min partner in crime på Erik Olsson där vi har en galen och rolig tid framför oss med massa planer för framtiden och att jobba ihop med väldigt stora projekt. Så jäkla kul! Är så peppad. Vi åt lunch på Riche innan det var dags för en 90 min lång massage, herregud vad skönt det var. Kokosolja som är varm och en värmefilt under – jag var i himmelriket.

Lite mer jobb sen hem och gjorde klart piedestalerna , jag beställde spaghetti köttfärssås som min kille gör så god och ville bara ha en mysig kväll här hemma med honom.

Så nu ligger jag i soffan med nytvättat hår och morgonrock – livet. Plus en galen liten kille i magen som gör mig påmind om att detta är sista födelsedagen innan han kommer – LÄNGTAR!


Tisdag

Event kl 08 med Baby Björn inne i stan, det kommer bjudas på frukost och härligt smink och hårprodukter – en riktigt mysig start på dagen helt enkelt , kl 12 har jag tid för att fixa mitt hår hos Emelie på Hairtalk – jag läntar ihjäl mig efter att få fixa håret!!!!

Sen blir det kontorsjobb resten av eftermiddagen

Onsdag

Jobb på kontoret med alla nya bostäder som ska ut de kommande veckorna sen ska jag och D på möte gällande det stora projektet vi ska ha hand om och planering kring detta. Väldigt kul

På kvällen ska han och jag möta upp en vän till oss och äta i stan, lillördag 🙂

Torsdag

Ska fixa en massa på kontoret sen är det ett härligt event som innefattar yoga och märket clarins på kvällen – så härlig kombo. Jag ska börja på gravidyoga med, lära mig andning och jag behöver verkligen mjuka upp kroppen nu!

VÅR SÄNG kommer denna dag, alltså vi längtar så mycket, just nu sover jag i vår 120 cm säng och F på en luftmadrass haha.

Fredag

Vår älskade köksö kommer och ska sättas på plats, jag är såååå nyfiken och så glad! Jobb hemifrån denna dag för att styra upp allt här hemma.

Vi ska även åka och köpa en snygg grå färg till lillens bokhylla som kommer vara klar!!! Så sjukt kul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Jannike!
  Tack för all inspo och din mysiga blogg. Du är en stor inspiration!! Jag är själv mäklare och undrar lite hur du får ihop allt.. Jag har t.ex svårt att jobba hemifrån då jag blir stressad när kunder ringer och jag inte kan hjälpa dem med tanke på att akterna är på kontoret. Så ofta är jag alltid på kontoret fastän jag skulle vilja jobba mer hemifrån. hur gör du? har du med dig akterna med dig hem? stänger du av telefonen och är ”ledig”? jag har svårt för att bara koppla bort jobbet och återhämta mig. Behöver tips för hur man blir mer effektiv och hur man lär sig att sätta gränser, har du några tips kanske för hur du planerar jobb men ändå får ihop tid till nära och kära? Skulle uppskatta mer tips som rör karriären och jobb ?) Du är bäst! ha de fint!

  Johanna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Varför nyfiken på det? Och säkert inget Jannike vill prata om ?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag undrar om du fortfarande umgås med/ är vän din exmake?

  Jessie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vilket hår goals!

  hannalandberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannalandberg
  Svara
 • Grattis finaste du på födelsedagen ? Håret vart ju helt magiskt ? ÅH, är också taggad på att se hur er köksö kommer att se ut när den sätts på plats – kommer säkert bli helt fantastiskt fint! ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • så mycket kul och spännande saker i veckan, förstår du längtar ❤️ så fint det blir på bebis rummet , blir sugen på att göra likadant verkar vara ett bra företag som bygger
  och du verkar som gjord för att vara gravid ❤️ så pigg och vacker

  Louise 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Grattis grattis! Härligt med massage! Måste vart helt underbart! Skönt att fixa till håret imorgon, sån härlig egentid. ha en fin vecka! Kram?

  Emiz 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emiz
  Svara
 • grattis i efterskott! och ditt hår blev jätte fint

  ayyah 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ayyah
  Svara
 • Ditt hår är sååå fint! ?

  charlottahagg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/charlottahagg
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!