Ny kärlek

Hej fina ni!

Haft en riktigt härlig söndag! Var på möte på Östermalm i en riktigt bra tvåa , älskar att gå på intagsmöten och se bostäderna och prata strategier med säljarna och varför de ska anlita mig, vad jag gör bättre och annorlunda än mina kollegor i branschen!

Jag har länge suktat efter en ljusstake som finns på svenskttenn och idag kändes det som rätt dag att köpa den, en födelsedagspresent till mig själv ! Jag fyller ju år i morgon!

Den är perfekt i silver och har gröna bollar av i sten som går i grönt!

Den passa perfekt på hyllan från Ikea och de fina böckerna som jag klickat hem från Newport!

Så himla glad!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!