Känner mig obekväm

Hej och god morgon!

Vakna med strålande sol i dag med, så skönt! Jag ligger kvar i sängen och njuter! Igår var det fullspäckat schema med båttur ut till en ö som hade helt otrolig strand samt en riktigt god lunch i solen!

Jag måste säga att jag inte är helt bekväm i vad jag ska på mig just nu, magen ar från ingenstans blivit så stor att mina BH och stora t-shirtar har blivit för små IGEN haha, nu får jag snällt gå till mamma-avdelningen på HM och kika.

Igår fick jag ta en nödlösning och ta min pojkväns skjorta och det är precis så jag kan knäppa den – hjälp!!!

Det positiva är att mini växer som han ska då och jag får stå ut med att köpa nya kläder 😉

Nu ska jag väcka min kille så vi kan ner och njuta av den stora frukost buffén – yay!!!!

KRAM

Vi tog båten vid lunchtid igår och åkte över till en av öarna som ligger utanför Tavira, HELT underbar sand och fllera kilometer av strand att gå på!

Stranden var full av fina snäckor, jag hade kunnat gå där i timmar och plocka en massa

Men magen kurrade och vi åkte till ett lunchställe där vi åt sjukt god mat, jag har ätit fisk varje dag och skaldjur, inget jag är van vid och min mage mår galet bra av det känner jag, ska försöka laga det mer hemma!

Mitt hår måste ordnas och jag har som tack och lov tid hos Emelie på tisdag haha, kepsen får rädda mig så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • fin du är som gravid ? kolla in min inrednings blogg kom gärna med tips https://nouw.com/Inredmedmig

  Inredmedmig 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/inredmedmig
  Svara
 • Du är jättefin Jannike så himla vackert gravid och alltid lika snygga kläder ❤️

  Marita 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • jag är sjukt glad att jag slapp införskaffa ny garderob under min graviditet, köpte mammastrumpbyxor, och två par byxor på hm sen hade jag mina klänningar och linnen och tröjor från min ”vanliga” garderob. fick inte så stor mage trots att lillen växte på?! hoppas du hittar några snygga sköna kläder nu i vårvädret! kram

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • hi hi ni får döpa om mini till medium ❤️ bra han växer , ska bli en stark kille som kan hänga med på allt bus
  bra att frossa i fisk ?? och bra för ? ?
  kram mamma

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!