Trött

Hej från Portugal!

Vilken lång dag !!! Haha , satte klockan på 04 och var på Arlanda redan vid 06, där mötte jag finaste gänget Mathilda och co som skulle till Palma – underbara jäklar!!!!

På flyget hade jag och F världens tur att ha sätet bredvid oss fritt så vi kunde bre ut oss ordentligt , vi (läs F ) hade laddat ner massa säsonger av entourage som vi kollade på under hela flygningen – jag sov en liten stund med såklart haha. Så det gick väldigt smärtfritt!

Det var flera som hade barn i 1-års åldern på planet, herregud vad tufft att flyga med de små… inte en lugn stund fick föräldrarna eller de som satt bredvid heller för den delen, är det verkligen värt att åka iväg med ett barn som är så litet?? Är den inte bara väldigt mycket jobb när de är så små? Fick en rejäl inblick i hur det kommer bli 🙂

Vi blev hämtade av Frans pappa och fru på flygplatsen sen kollade vi in deras nya fina hus – magiskt!!!! Så himla fint här och huset är underbart! Som present till mig för jag snart fyller år så hade de överraskat med lyxigt hotell för oss två så nu njuter vi här med pool och massage i morgon! Så fina!

Vi gick runt i området och kollade innan vi tog bilen till en fiskrestaurang som var riktigt bra!! Känns som vi ätit precis hela dagen , älskar det!

Finns kroketter på menyn så tar jag alltid det!

Blåste men var soligt hela dagen! Älskad värmen!!

Nu på kvällen tog vi in en massa tapas och delade, det är verkligen en favorit för mig att göra, älskar att testa olika rätter och sitta ock prata i timmar om allt och ingenting!

Hjärtat svämmar över hur mycket jag älskar denna kille!!!! Han är så underbar att resa med, aldrig sur, hjälper mig med precis allt och är så jäkla go att mitt hjärta gör lite ont.

Min F,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vår minsta har fyllt 1 år nu under vår resa här i Spanien. En fyra timmars resa är inga problem, (flyger hem i helgen så får väl se hur det går då ?) bästa är om man är bra förberedd. Värt det alla gånger hursom. Storasystern har ju rest en hel del och aldrig heller varit problem. Men absolut lättast när dem är mindre, och om man ammar, då behöver man knappt tänka ?

  Caroline Deljerud 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vi har rest mycket med våra två barn, 2 och 6 år gamla och vi flyger minst 2 gånger per år med dom, är aldrig några problem oavsett lång eller kort flygtid. absolut värt det! . Vi brukar vara väl förberedda och välja bra flygavgångar & helst direktflyg. bebis som inte kan gå är super enkelt att flyga med! barn mellan 1-2 år blir det lite mindre lugn och ro med eftersom de har mycket spring i benen ?

  Linda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vi har flugit ett x antal ggr med vår son som nu är 4 år. Den längsta flygresan vi gjort med honom va till NYC när han var 2 år, inga som helst problem! Ni kommer fixa kommande flygresor galant!

  Caisa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så fina bilder, man ser hur härligt ni har det ?

  idanyman 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/idanyman
  Svara
 • Hej Jannike! Har tänkt köpa den foundationen du tipsat om men är osäker på färg! Vilken nyans har du?

  Lisa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det är klart att det är omständigare att resa med barn och man måste ha en massa grejer med sig. Vi bor utomlands och flyger mycket hem men har även varit på semesterresor. Vår kille fyller 3 på sommaren och har redan bl a. hunnit besöka USA, Italien, Österrike,Holland,Mauritius etc. Senast var vi på en skidresa och det är klart att det inte var samma som förr. Istället för att åka i flera timmar och sedan fira after ski så åkte jag mindre och hängde i nybörjarbacken med sonen på eftermiddagarna ? Men det är underbart att resa med sitt barn. Glädjen i sonens ögon när han fick prova skidor för första gången fick mammahjärtat att slå alldeles extra.
  Om ni dessutom kan bo hos din killes föräldrar när ni hälsar på i Portugal så underlättar det ju redan en hel del. Ibland går flygen sämre, ibland bättre men man måste bara själv hållas lugn och försöka underhålla småttingarna. Om ni älskat att resa innan barn så kommer ni nog att älska det i fortsättningen med ?

  U 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • du är säkert medveten om att man inte ska äta mögelost osv som gravid!

  vi flög med vår son när han va sju månader, vissa stunder lite jobbigt när han blev uttråkad och att han va för liten för en korg. han sov i min famn men det gick bra. det var värt allt.

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • vi har flygit med vårt barn sedan han var fem månader gammal, första resan gick till och med till Florida. Och vi reser ca tre gånger per år utomlands och aldrig vart några problem med skrik, bråk eller ont för den delen. idag är vår son 2,5 år. Jag tror det är mycket hur föräldrarna är, är barnet tryggt så ska det inte vara några konstigheter om det inte gäller typ öronen?! Känns dumt att inte resa pga åldern på barnet.

  Ss 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • vist kan de vara lite trixigt med små barn när man flyger o reser men tricket är att alltid försöka behålla lugnet. o även om du bara vill slå huvudet i väggen o typ gå av så låtsas att du är helt lugn. jag har rest med mina vildingar ett antal gånger första gången när första var 4 månader dock bara en timmas flyg. men jag tycker att alla har rätt att resa och man inte ska hindras pga barn! om de känns lite lättare är man aldrig ensam på planet att ha barn och det finns alltid nån som skriker högre än ditt! hehe sen tycker jag att fulla gubbar och stökiga ungdomar är tusen gånger värre! Väl framme på din destination är en annan femma och jag rekomenderar att resa så mycke ni kan när lillen är bäbis för då sover han så ni får en lugn stund o kan njuta me! från 2 och upp till 6-7 är de full rulle och inte en sol minut över till en själv typ! nu blev detta långt men hoppas du inte tvekar på att resa med din lille när han kommer och tänka sålänge man är förberedd med allt som kan behövas på en resa så klara man sig. hoppas ni får det underbart i portugal kram Anna @interiorized

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Första gången vi flög med vår son var han 2,5 månad och sen har vi bara fortsatt. han är 13 mpnader nu och varit utomlands 7 ggr så det går hur bra som helst! Har man kolla på mat- och sovtider så löser sig mycket. Var inte rädd att resa med er lillenprins för det är fantastiskt roligt! om än inte lika lugnt som när man reste utan barn. kolla på entourage under flygresan kommer bli svårare ?

  Lina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Herre gud vad härligt!

  hannalandberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannalandberg
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!