Inbyggd bokhylla

Hej fina ni,

Sitter på flygplatsen just nu och njuter av en så sjukt god frukost på Pontus in the air och Amex-loungen! Bästa jag gjort var att skaffa amex så jag kan slappa här och äta gratis haha! Planet går vid 07 så vi har varit uppe sedan 04, sov hos min killes mamma och hade det mysigt!

I veckan kommer Karlssons golv att göra klart bokhyllan hoppas jag – ser redan så fint det blir!

På bägge sidor så blir det garderober som är 60 cm upp till tak på 295 cm , där blir det luckor och kläderna kommer hänga på rör i mässing!
Längst ner i garderoberna blir det lådor för att vika strumpor mm!

I mitten kommer en liten tv sättas upp och till höger om den ska vi ha ett skötbord som kan fällas ut! Fick inte plats i badrummet så här var det bästa sättet att lösa det på!
Det blir öppet i resten av bokhyllan upp där vi kan sätta massa leksaker och böcker!

Rummet saknade helt garderob när vi köpte så detta kommer bli riktigt bra!
En liknande byggs i rummet bredvid där jag har mitt hemma-kontor!

Här inne blir det stänger för att hänga upp hans små skjortor och tröjor! Längtar efter att få fylla upp det och pynta den!

Tanken är att han ska kunna använda nedre delen som skrivbord när han blir lite äldre och vill måla, haha så långt fram i tiden men det gäller att planera 🙂

Det är jag tillsammans med Sebban som har ritat bokhyllan, han är så sjukt duktig på det här med idéer och tillsammans har vi gjort en grym bokhylla!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!