Nu lämnar vi

Hej fina ni,

Nu lämnar vi Sverige för ett litet tag för att njuta av min födelsedagsresa till Tavira och Portugal, en så kallad Babymoon – hur gulligt namn? Man åker iväg själva för att njuta innan bebisen kommer !

Vad passar då bättre än att åka ner till 20 grader och njuta av värmen och maten! Min killes pappa och hans fru har flyttat ner och köpt ett hus där vi ska bo, så himla härligt! Första gången för mig att vistas i Portugal. Vi tänkte ta en biltur över till Spanien och staden Sevilla som bara ligger 1,5 h bort – älskar den staden! Så himla vackert där.

Nu ska jag packa min väska med härliga toppar och skinnjackaHur snygg är inte min väska från Bags by ponsa – så fint med initialerna ni hittar hennes underbara hattar och väskor här – klick

Älskar att lägga ut allt på golvet för att matcha ihop allt jag ska ha med mig och få en överblick av allt!

Massa snygga detaljer som får åka ner i handbagaget, givetvis en handkräm, vad är det med flygplan och deras luft? Jag blir så otroligt torr!

Blir galen, vill hitta dessa shortsen, jag vet att jag har de här hemma någonstans, typ de enda som passar mig och magen nu haha.

Älskar att matcha med en tjock tröja ( jag fryser alltid haha )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!