Ryck upp dig

Hej igen fina,

Exakt så sa jag till mig själv och började organisera i vårt sovrum som var kaos, känns redan bättre och nu har jag surfat runt på lite småsaker till lillen och oss, så vi ska äta en snabb lunch sen drar vi till Mall of Scandinavia för att kika lite, hoppas de har sakerna där!

Siktat in mig på en sjukt söt liten säng som vi ska ha bredvid sängen i början , hur gullig är inte denna från Zara Home, kanske kan beställa från nätet annars såklart, fick så grymt söta sängkläder från både farmor och mormor 🙂 Det är lite svårt att läsa sig till vad som ingår i sängen, om sänghimlen följer med mm, den är ju halva grejen!

Sen ska vi köpa kudde och täcke med, ingen aning vart man gör det haha, vi hittar säkert.

Ni hittar sängen här – klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!