Lite matt just nu

God morgon fina ni,

Som rubriken lyder så känner jag mig lite matt, jag har liksom haft för många lediga timmar nu och då blir jag alltid lite rastlös och dålig på att ta tag i saker. Det är enklare att vara produktiv när jag har mycket att stå i. Nu är det liksom massa jäkla röda dagar och Sverige står still då!! Jag vill ha köksön NU och att lillens rum ska vara klart NU! Så hetsig haha. Att vi dessutom inte har fått vår säng är sådär, jag ligger i en 120 cm säng och min kille på en madrass på golvet haha, herregud alltså ser ut som kaos förutom i vardagsrum / kök där ni enbart får bilder just nu.


Jag ska skärpa till mig och inte hetsa om att allt ska vara klart direkt, vet inte om det är för att jag är gravid och liksom vill ha ALLT klart redan nu… jag är gravid i vecka 27 så jag fattar inte att jag vill ha det klart redan nu men jag skyller på det ; )

Kollade igenom min telefon efter en sak och hamnade på gamla bilder på min gamla lägenhet, jäklar vad fin den var, nästan glömt bort alla små detaljer jag gjorde där.

Detta blev en stor favorit, hade marmor över från badrummet som vi limmade på vägen och satte upp klädstång från Byggfabriken.se och krokar.

Det här sidobordet köpte jag på Bolia för ett bra tag sedan, mitt ex ville ha det så han fick köpa det, fan med, haha. Ångrar att jag inte tog med det för et går inte att köpa längre.


Det var så nätt och fint samt hade svart marmor som knappt gick att hitta då. Nu finns det överallt som tur är.

Pannkakor blev det till frukost, världens bästa pojkvän ställde sig och gjorde de nyss – anledningen till suget var att jag hittade en massa gamla bilder på pannkakor jag gjort haha.
Nu ska jag ta en lång dusch, mitt hår ser ut som ett fågelbo och jag ska lägga ansiktsmask och glida runt i morgonrock och organisera lite här hemma!

Något av de bästa jag vet är att köpa nya underkläder och dessa i MAGISK kvalité från Calvin Klein åker på idag. Ni anar inte hur sköna de är!

Vanlig BH när du är preggo är bara att glömma, dessa är magiska!

Köpte mina på Twilfit och inga hemsidor verkar ha fått in denna modell ännu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Den där tävlan är???

  Hana 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ett STORT TACK för bästa tipset! Med en illamående gravidkropp så var denna top räddningen! ?✌

  Lina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • exakt denna skänk finns på bolia i göteborg! kika där

  Alice 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Alltså din gamla lägenhet ??? Helt underbar! Och JA, Calvin Kleins underkläder är ju helt fantastiska *slänger bygelbh:n i soptunnan* ??

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • åh, du får kika förbi underklädesbutiken jag jobbar i som öppnat på Hansa i Malmö – Vi har massa fina BH och hjälper dig gärna! <3

  Jenny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • bolia med ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • varifrån är krukan på sidobordet ifrån?

  Sara 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Men vad snyggt!

  ericalinde 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ericalinde
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!