Min dag

Hej mina små kycklingar,

Jäklar vilken dag, jag är så fylld med energi och kärlek idag! Var så mysigt att hänga med F i solen, vi åkte till Orangeriet i våra gamla kvarter, så smidigt med parkering precis utanför och solsäkert läge.

Under tiden som vi väntade på maten så satte vi oss ute i solen och njöt av vattnet.

Åkte inom Västermalmsgallerian för F skulle klippa sig och jag behövde shoppa lite kläder då jag inte kommer i mina vanliga tröjor längre haha. Blev en massa härliga underkläder med! Bästa känslan i världen att duscha, peela sig och sen hoppa i nya underkläder och myskläder!

Nu är vi hemma och Sebban från Karlssons Golv gick nyss , bokhyllan börjar verkligen ta form nu och jag ser redan att det kommer bli så otroligt bra! Nu ska vi bara komma på vilken färg vi ska välja 🙂Jag åt tryffelpastan som är en favorit, en ny sak på menyn var friterad kronärtskocka…… Herregud vad gott det var!!!!

En alkoholfriöl passade i solen !
Lilla magen som börjar synas en massa nu, älskar det! Är i vecka 25 nu!


Gick inom Granit och köpte en glasvas för att ha tvättmedlet i , det är så synligt i badrummet så det blev snyggt att ha det så här!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tipsa gärna vad du handla för grav iditetskläder, behöver tips !

    Caroline 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!