Inbyggd bokhylla


Hej fina ni,


Hoppas ni har en grym torsdag, solen skiner och jag sitter med min smoothie i soffan och bästa Karlssons golv är här för att skapa magi i två av mina rum! LYCKAN! Att se detta hem växa fram tillsammans med min kille är något av det bästa jag gjort. Allt börjar verkligen falla på plats nu och jag ( förlåt för all jag-form men min kille ger mig fria händer att välja och vraka med material och planera allt ) vet precis hur det ska bli här hemma.


Det ska byggas en lite annorlunda industrivägg mellan kök och vardagsrum så det blir mer avskilt samt en av de snyggaste köksöarna kommer byggas nästa vecka. LYCKA!


Ska sminka mig nu innan jag och min kille ska åka och äta lunch i solen på någon härlig uteservering och njuta av att påsken strax är här och vi är lediga i flera dagar! Mina föräldrar kommer upp så det bli mysigt som tusan och hitta på saker i Stockholm under påsken.


Seriöst! Hur otroligt snyggt?

Köksön kommer vara 180 cm och 80 cm djup!
Givetvis ska jag ha de snyggaste barstolarna det finns på marknaden och det är min vän Alexandra som har designat dessa, hur jäkla duktig är hon? Ni som behöver barstolar ska genast in och kika på dessa!

www.by-crea.se

Blev verkligen snyggt med gröna dynor i sammet, i den andra lägenheten hade jag blå sammet! De var också jäkligt snygga! Det bästa är att du kan beställa fler dynor och byta ut, funderar på helt svarta med!

Kan knappt vänta på resultatet!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!