Vaknade av en smäll

God morgon fina ni,

Vaknade av en stor smäll utanför fönstret att ha flyttat in på en byggarbetsplats görs sig påmind! Bara att vänja sig vid tidiga morgnar kanske 🙂

Skulle egentligen gått på en pw med min fina nya granne men jag väntar en dag till på att min rygg ska kännas 100 innan jag börjar träna, längtar efter att få röra mig ordentligt utan att riskera att göra illa min jäkla rygg!!!! Saknar att spela tennis framför allt.

Kan ni förstå att det är påsk snart? Ser att många åker iväg nu under påsken men jag kan inte låta bli att tycka påsken är helt underbar hemma i Sverige, jag brukar alltid åka hem till Åhus under påsken , gå på påskrundan och njuta men i år kom vi fram till att vi ska va hos min syster här i Nacka och mina föräldrar kommer upp istället, mysigt! Skönt att slippa ta sig någonstans nu när man bara vill göra fint här hemma.

Jag och min älskling får njuta i Portugal snart, vi åker nästa vecka, längtar så mycket efter sol och massa god mat!


Börja såklart morgonen med världens bästa smoothie, känns så nyttigt och bra för både mig och bebis.
Känslan av att kunna sitta i en soffa är så jäkla underbar.

Ingen tv är på plats och jag kämpar för att min kille inte ska vilja ha det heller haha, går sådär…..

Sent i går fick vi ett ryck att sätta ihop lillens säng, WOW WOW WOW jag är fullkomligt kär i sängen, den ser så jäkla mysig ut redan nu – tänk då när jag bäddat med hans fina lakan och mysiga kuddar och små gosedjur.

Ni hittar vår säng här – KLICK

Det bästa är att. han kommer kunna växa i den, det går nämligen att sänka botten på sängen ju äldre han blir.

Jag kommer kunna ge er en riktigt fin rabatt på sängen om ett par dagar om ni vill det!

Vill ni köpa sängen redan nu så kan ni maila i er order och ange BISSE så får ni rabatten redan nu såklart 🙂

Här få ni en liten blick på hur underbar den är! I morgon börjar vi med den platsbyggda byrån inne i hans rum, längtat ihjäl mig! Gardinerna sätts upp nästa vecka och då kommer hans rum vara helt klart!

Klick för att se mer av alla sängar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!