Gravid


Hej fina ni,


Hoppas en onsdag varit bra, jag har varit på ett möte gällande framtida samarbeten och jag blir lika peppad varje gång jag är på ett sånt här, så otroligt kul att få ha två jobb!


Som ni läst tidigare så har jag även varit på möten kring min nya blogg och jag är riktigt spänd på framtiden och vad det ska bli av detta, så spännande förfrågningar och just nu är valet hos mig. Jag brukade hata förändringar men nu tar jag emot de med öppna armar. Jag nästan söker efter förändringar nu. Häftigt hur man kan förändras så som människa.


Jag känner mig även annorlunda sen jag blev gravid, jag ser annorlunda på livet och meningen med allt. En inre frid… kan ni som varit helt uppe i karriär och livet känna igen er? Saker får liksom en ny innebörd. Vågar knappt tänka på hur det kommer bli när jag får träffa min lilla son och hur jag kommer känna då.


Jag kom nyss hem från jobbet och har handlat en riktigt god middag ( en stor favorit ) ska visa er sen, väldigt enkelt och ändå nyttigt!PUSSJeansjacka från Zara från i somras!Funderar på om jag ska ha spegeln i hallen!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så himla fin du är, verkligen. Lägenheten ser såå bra ut <3

  idanyman 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/idanyman
  Svara
 • Spegeln i hallen skulle ju bli såååå bra!!!:)

  Alexandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • haha svårt att skriva vi hela tiden, det är ju Min Blogg och jag skriver mycket om hur jag känner för min son. kan inte svara för hur min kille känner så jag skriver mycket i jag-form.

  vet att han inte vill synas så mycket här så det blir lätt i jag-form
  😉

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • vad snäll du är och jag hoppas mina vänner känner likadant ❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • vad snäll du är och jag hoppas mina vänner känner likadant ❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Hej och tack för en riktigt mysig on inspirerarande blogg! En sak jag har tänkt på, att du skriver i jagform hela tiden om saker som jag tolkar i (viform), ex ”min son eller min lägenhet” – är lite nyfiken på om det är medvetet för att hållla din kille utanför bloggen eller om det bara är av gammal vana? ? Kram

  Karolina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vill bara säga att du verkar vara en så otroligt fin och omtänksam person som gör så gulliga saker för alla i din närhet! ? önskar att du var min vän haha ☺️

  M 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Fint kort?❤

  Sandra89 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/sandra89
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!