Ny soffa


Hej fina ni,

Hoppas ni mår riktigt bra i solen , jag har jobbat hemifrån på förmiddagen massa mail och samtal, varit så produktiv! Skönt att få mycket gjort! Anledningen till att jag jobbade hemifrån är att jag väntade på en leverans av en tillfällig soffa. Jag måste ha världens finaste bolag runt mig som kontaktar mig och säger ” Jannike, inte ska du behöva vänta 10 veckor på din soffa, imorgon kommer en soffa du kan få låna av oss sålänge” VÄRLDENS BÄSTA och proffsiga Posh Living


Jag blev så jäkla glad, vardagsrummet känns så mycket mysigare nu när vi kan tända upp en massa ljus och sätta oss i snyggaste soffan – Petito 4-sits i Tristan Grey gör oss sällskap under tiden. – klicka här för att se olika storlekar och pris.


LYCKA!


Nu blir väntan på den nya soffan inte lika galen haha, jag är så hetsig om att få allt på plats direkt, älskar att gå runt och pyssla efter jobb och sätta allt på plats. Styla på olika sätt.


Nu ska jag bege mig mot kontoret och jobbet


Hörs snart igen


PUSS


Mattan – klick

Bordet – klick

Marmorkub – klick

Vas vit – klick

Vas i glas – klick

Soffa – klick

______

Jag tänker tavlor eller vår stora runda spegel ovanför soffan! Ska testa mig fram i kväll!


Spegelkuben jag gjorde själv blev verkligen sjukt snygg bredvid !Harmoni i färgerna just nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!