Dagens


Hej fina ,

Kan inte ha undgått någon att det har varit vår-känslor i Stockholm idag! Efter min visning så tog jag båten in till Nybroplan och hade tid för att fixa mig hos Scandinavien och jag blev SÅ NÖJD. Ska visa resultatet i morgon.


Efter det hämtade F upp mig och vi åkte på lite utflykt i det fina vädret, vi båda två lär ju känna vårt nya område och vi åkte ner till Hammarby Sjöstad och restaurang Göteborg – wow säger jag bara. Ett par minuter från lägenheten med så sjukt härlig meny och utsikt.


Åkte inom bygghandeln och köpte saker till en spegelkub som jag fått för mig att jag skulle göra haha. Lovar att visa hur vi gjorde här med!


Så fin utsikt , ser fram emot varma sommarkvällar här sittandes uteOstmacka med dijonsenap – galet gottÖvervägde att ta marängsviss men magen sa stopp hahaÅrets första näve räckor med aioli – så otroligt gott !
Knähöga stövlar från Nelly – klick

Kappa från Busenl – klick

Solglasögon från prestige för 179 kr 🙂 – klick


Dags att pyssla 🙂

Puss på er,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!