Min hy


God morgon fina ni,


Hoppas ni hade en härlig fredag, min bestod av att vara ensam hemma med Greys Anatomy och tacos – väldigt okej med andra ord. Ibland kan jag verkligen älska att vara ensam hemma och sitta i sängen i underkläder och äta tacos haha.


Igår när vi var och shoppade passade jag på att uppdatera mitt smink , jag fattades en ljus concealer under ögonen och köpte en ny foundation ( samma som jag köpt tidigare ) jag har ALDRIG varit så nöjd som jag är just nu med mitt smink, det passar min torra hy så extremt bra. Förr så höll det inte under hela dagen nu sitter det som en smäck.

Jag använder Cetaphil som rengöring och kräm – fy fasen vad bra det är ni MÅSTE testa jag sa det till min syster nu senast, det är superbilligt och jag har aldrig varit så här nöjd eller mjuk och fin i hyn!

Tänkte visa en före-bild på min hy och hur den är nu!Till vänster så hade jag ett stort område på hakan som ALLTID var rött och irriterat samt massa finnar som nästan va omöjliga att få bort. Jag testade en massa dyra produkter men inget hjälpte.

Sen köpte jag swiss clinic rollern som jag använde 0,5 på detta område – gjorde sjukt ont men det var det enda som hjälpte!

Högra sidan är efter 4 veckor med rollern.

Ni kan köpa den här – klick


Först blev jag torr och ny hy kom fram och den nya hyn mådde mycket bättre!

Jag vill vara tydlig med att detta inte är något samarbete och att detta verkligen hjälpt mig 🙂


Min hy nu – jag älskar den , jag får fortfarande problem runt hakan och kommer alltid ha ärr efter min dåliga hy


Cetaphil har gjort att jag aldrig mer är torr och kan med hela mitt hjärta rekommendera serien!

​Ansiktskräm – klick

Rengöringen – klickDessa produkter fick fyllas på med , sensai har de absolut bästa produkterna enligt mig!

MIn foundationklick

Min concealer som jag har under ögonen – klick

Glowing base som ALLA borde ha – klick den ger extrem lyster under sminket.

Contouring kit – klick

Jag gör alltid en lätt contouring över kindben och näsa då använder jag denna – klick exakt denna färg är viktig om du har ljusare hy. Jag använder alla de ljusa under ögon och panna! De mörka vid hårfäste och under kindbenen!

Ögonbrynen är pricken över i:et och det jag inte kan gå hemifrån utan!

Ögonbrynklick

Tillhörande pennaklick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej, sätter du glowing base i hela ansiktet eller bara på vissa ställen? Kan du inte visa mer exakt hur du gör contouring.?

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nu ska den funka!

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • inte jag heller men vill så gärna ha den!

  Evelina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • jag hade samna problem med hakan ett tag, fick tips att använda mjällshampoo på problem områdena och jag måst säga att det hjälpte ?

  Lavishgirl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lavishgirl
  Svara
 • Vilket fantastiskt bra inlägg! Jag får inte länken till ansiktskrämen att fungera, vilken av cetaphils krämer är det du har? ☺️?

  Josefin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • luminous om jag vill ha extra lyster så jag kör lite varannan dag på de

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • exakt! älskar bägge ??

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • tack för en härlig kommentar ❤️❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • jag har cetaphil efter!

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • tack för en härlig blogg

  Rebecka 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej, skinroller använder du den med tillhötande serum eller har du andra produkter efter?

  Rebecka 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh, älskar sminktips – tack!! Har för mig att du skrev i nåt tidigare inlägg att du använder Luminous sheer foundation…vilken tycker du är bäst?? Ha en fin dag!

  Karin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Kanske måste testa?

  paulinegiseladenise 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/paulinegiseladenise
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!